Για να είμαστε στο κέντρο των Αποφάσεων.

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Σχετικά με τα αποτελέσματα των γραπτών εξετάσεων των επιλαχόντων εξ εποχικών

Σύμφωνα με πληροφόρηση του Σωματείου μας η καθυστέρηση στην έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων των γραπτών εξετάσεων των επιλαχόντων εξ εποχικών οφείλεται στην ύπαρξη αρκετών ισοβαθμούντων.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η έκδοση των οριστικων αποτελεσμάτων αναμένεται στο άμεσο προσεχές διάστημα.

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Σε συνέχεια των επαφών του Σωματείου μας με τη νέα Ηγεασία του ΠΣ, συναντηθήκαμε την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016 με τον Υπαρχηγό Διοικητικής Υποστήριξης του ΠΣ κ Καπέλιο Βασίλειο.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα. Ο κ Υπαρχηγός είναι γνώστης όλων των θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο μας, ενώ και οι απόψεις του για την επίλυσή τους ταυτίζονται σε μεγάλο βαθμό με το διεκδικητικό μας πλαίσιο.

Όσον αφορά στην πρόσληψη των συμβασιούχων συναδέλφων, ο κ Υπαρχηγός μας επιβεβαίωσε πως μέχρι στιγμής έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες από πλευράς της Υπηρεσίας. Επίσης, εκτιμά πως σύντομα θα διευθετηθεί το ζήτημα του καθηκοντολογίου, ενώ θα ξεκινήσουν και οι διαδικασίες για την μονιμοποίηση των ΠΠΥ.

Η συνάντηση με τον κ Υπαρχηγό επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά τη διάθεση καλής συνεργασίας που επιδιώκει η Υπηρεσία. Ευελπιστούμε αυτό να αποτυπωθεί εμπράκτως όταν και αν προκύψει ανάγκη επίλυσης επιμέρους ζητημάτων.