Για να είμαστε στο κέντρο των Αποφάσεων.

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Eνημέρωση για πρόσληψη ΠΠΥ - εποχικών

Συνάδελφοι,

σήμερα όλα τα απαραίτητα έγγραφα πήραν υπογραφές από το Αρχηγείο ΠΣ και, εντός της ημέρας, θα υπογραφεί η σχετική Υπουργική Απόφαση από την κ Γεροβασίλη με τα ονόματα των προς κατάταξη και τον διορισμό των επιλαχόντων ΠΠΥ σε προσωποπαγεις θέσεις. Μες στην Μ. Εβδομάδα αναμένεται να έχει εκδοθεί και το σχετικό ΦΕΚ διορισμού. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, στις 2 Μαΐου θα κληθούν οι προσληφθέντες για κατάταξη στις υπηρεσίες στις οποίες υπηρετούσαν ως εποχικοί.

Σημειώνεται πως θα καταταχθούν κανονικά όσοι ήταν επιλαχόντες στον διαγωνισμό των ΠΠΥ αλλά αργότερα παραιτήθηκαν από εποχικοί. Οι συνάδελφοι καλούνται να παρακολουθούν τις εξελίξεις και να έχουν έτοιμα τα απαραίτητα προσωπικά έγγραφα που πιθανώς θα τους χρειαστούν για την κατάταξη (αστυνομική ταυτότιτα, φύλλο επιστράτευσης, τίτλο εκπαίδευσης), επειδή τις προσεχείς ημέρες οι εξελίξεις θα είναι πυκνές και ταυτόχονα μεσολαβούν και αργίες.

Οι εναπομείναντες Συμβασιούχοι θα προσληφθούν κι αυτοί κανονικά σστις 2 Μαΐου, ενώ μες στη Μεγάλη Εβδομάδα αναμένεται και η δημοσίευση της προκύρηξης για την πρόσληψη 1000 νέων συμβασιούχων πυροσβεστών.